Wie zijn wij?

Goo Li Zeng ook wel “Koreaanse Zaal” is een familie bedrijf. Van de eigenaren en hun kinderen die in de zaak werken tot het personeel dat een enorm hechte groep vormt. Onze hele familie zit in de restaurant branche waarbij wij enorm veel ervaring hebben van onszelf en vanuit de familie. Wij zijn een lokaal bedrijf dat niet eens een reclamebord heeft, waardoor veel mensen niet weten waar wij zijn gelokaliseerd. Dit geeft ook het gevoel dat het een uniek restaurant is, dat huiselijk is waarbij wij ook veel van onze klanten kennen!

Waar staan wij voor?

Onze restaurant staat bekend om de grote porties, uitstekende kwaliteit en klantenservice. Zoals u op de foto’s kunt zien, hebben wij gekozen voor een huiselijke inrichting wat zorgt voor een warm en welkom gevoel. Onze bediening is enorm vriendelijk en beleefd. Onze prioriteit is de klant en daarbij komt kijken dat wij jullie een aangename ervaring bieden! 

koreaanse BBQ

Wij zijn de enige restaurant in Zeeland en ver daarbuiten waar u Koreaans kunt grillen aan tafel waarbij wij echte kooltjes gebruiken. Dus geen gas of elektriciteit maar echt authentiek met houtskool zoals in Korea. Verder is de tafel rijkelijk voorzien van vlees, vis, scampi’s, verschillende groente en twee soorten rijst! Super gezellig om dit lekker met zijn tweetjes te grillen of juist met een grotere groep!

À la Carte

In ons restaurant kunt u ook A La Cart bestellen. Dit wordt in de keuken klaargemaakt door onze chef-kok. Onze menukaart is voorzien van verschillende vlees, vis en vegetarische gerechten die worden geserveerd in een hete steenpan waardoor jouw eten tot wel 1,5 uur warm blijft! Alle gerechten zijn zorgvuldig uitgezocht zodat u eigenlijk niet mis kunt zitten!

Op de foto ziet u ons meest bestelde gerecht:
Kip, Scampi's en Ossenhaas licht pikant